Üç katlı yeni binasında 15 Ağustos 2011'den itibaren faaliyet gösteren Ersin Ulupınar'ın işletmeciliğindeki mekan haftanın 7 günü, 08.30 ile 23.00 arasında hizmet sunmakta. Kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri için zengin alternatifleri bir arada sunan Safran, lezzetli ve keyifli saatler geçirmek isteyenleri bekliyor.

Safran Restaurant olarak misyonumuz her zaman sağlıklı, kaliteli ve taze ürünlerden, kaliteli ve hijyenik bir ortamda yemekler üretmek ve bu üretilen yemeklere görsel itina ve yeteneklerimizi de katarak misafirlerimize kaliteli ve leziz ürünler sunmaktır.

Her zaman kaliteli, sağlıklı ve lezzetli yemekler sunabilmek için gerekli olan tüm ürünlerin özenli seçimi ve bu ürünlerin kaliteli, sağlıklı ve lezzetli yemekleri gıda mühendisimiz ile birlikte sağlıklı ve hijyenik ortamların hazırlanarak yemeklerin üretilmesini sağlamaktır.

Koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamak. Her halkası sağlam bir zincir olan üretim ağımızda ISO:22000 Gıda Yönetim Sistemine bağlı kalmak,

 
1. kalite ve temiz hammadde kullanımı ile başlayan ve modern satış noktalarımızda biten üretim ağımızda aradaki tüm prosesleri "Gıda Güvenliği" ve "Üretimdeki Hijyen" esaslarına dayanarak titizlikle yerine getirmek,
 
Hijyen, temizlik ve gıda güvenliği'nden ödün vermemek. Çalışanların gıda güvenliği ve ISO:22000 (HACCP ve ISO:9001) Kalite ve Yönetim Sistemi konusunda sürekli eğitimini ve politikayı benimsemelerini sağlamak,
 
Her bir ürünümüzün lezzetinde standardizasyonu yakalamak. Müşterilerimizden gelen her şikayeti kendimizi daha da iyileştireceğimiz bir fırsat olarak değerlendirip "teşekkürle" kabul etmek,
 
Şirket misyonumuzu taşıma sorumluluğuna sahip nitelikli personelimiz ile en iyi hizmeti vermek,
 
Araştırıcı, sorgulayıcı ve çözümleyici düşünce yapısında olmak ve kendimizi sürekli yenilemek,
 
Devletimize, müşterilerimize, personelimize ve ilişkide olduğumuz tedarikçilerimize karşı her zaman şeffaf olmak. Güvenilir bir marka olmak.